Join our Team!

Wil jij samen met het kollective-team onze standbouw- en interieurbouw projecten een boost geven?

We zijn op zoek naar een pro-actieve accountmanager met creatieve feeling.

FUNCTIE ?

Als accountmanager ben je het eerste aanspreekpunt van de klant. Je gaat zelf op zoek naar nieuwe potentiële klanten en je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van leads. Bij potentiële klanten ga je op verkoopgesprek om kennis te maken en af te toetsen naar de noden en wensen van deze klanten. Een creatieve feeling is een echte must. Je begeleidt deze klanten en overtuigt hen van onze kwaliteiten en service. Door betrokken te blijven en vooruit te kijken bouw je aan langetermijnrelatie met klanten zodat ze met veel plezier bij ons terug blijven komen. Je krijgt hierbij de vrijheid om je eigen klantenportefeuille met bijbehorende projecten te beheren.

Intern zorg je voor een uitgebreide briefing voor onze interieurarchitecten, zodat deze de wensen en ideeën van de klant kan omzetten in een creatief concept. Voor dit ontwerp maak je een offerte op en stel je de juiste oplossingen voor aan de klant, steeds in samenspraak met de ontwerpers en andere collega's.

WIE ZOEKEN WE?

Je bent een echte netwerker en krijgt een adrenaline-shot bij het binnenhalen van nieuwe projecten. Je kan creatief mee-denken en kan aan de slag met briljante en creatieve concepten van onze ontwerpers.  Je bent flexibel en neemt zelf graag de touwtjes in handen.  Je voelt je thuis in een klein en gezellig team van Kollective en je hebt een flinke dosis humor. Je weet hoe sociale media werkt en kan dit inzetten om de juiste klanten te vinden en je gaat hier graag mee aan de slag.

AANBOD

Werkzekerheid in een stabiel en groeiend bedrijf. Een zeer gevarieerd job met veel contacten en uitdagingen. Een fijne werkplek met gezellige collega's en een informele, open werksfeer. Een passende verloning volgens kennis en ervaring.

GEÏNTRESSEERD?

bel of mail ons! vicky@kollective-standenbouw.be of 0479/692564

Kollective

Interieur & Standenbouw

Niemand wil de zoveelste stand in de rij zijn. Maar hoe begint u daar nu aan?  Laat het team van Kollective u onder hun ervaren vleugels nemen.

Creativiteit, maatwerk en kwaliteit voor uw beursstand. Daar staat Kollective voor.

Bij ons geen kopieerwerk, maar echt een klassevolle beursstand op maat zonder uw huisstijl of wensen uit het oog te verliezen.

En af en toe een gedurfde keuze maken om tot een resultaat te komen waarmee uw merk er uit springt en voor stopping power zorgt.

Kollective betekent ook een team van cracks die samen hun krachten bundelen om het gedroomde maatwerk om te zetten in de realiteit.

Zonder al te veel blabla, maar vooral veel goesting om dit parcours samen met u te starten!

Geïnteresseerd om samen met Kollective uw droomproject te realiseren?
Enkele tevreden klanten
‘Vroeger hadden we standenbouwers van grote nationale allure die echter nogal dikwijls faalden in bereikbaarheid en timing. Nu zijn we sedert 1 jaar in zee gegaan met Kollective en zijn we zeer tevreden. De naam Kollective dekt de waarheid: ‘voor elkaar, door elkaar en met elkaar’. Met mooie standen en tevreden klanten tot gevolg.
Filip Vermander - Milcobel
'Met Kollective kunnen we telkens rekenen op een stijlvolle beursstand afgewerkt volgens de hedendaagse trends. '
Hélène Sergeant - Sanac
'Vicky kent ons ondertussen door en door en creëert op deze manier steeds standen die perfect aansluiten bij ons merk en onze organisatie. Het creatief proces, alsook de bouw van de stand verloopt steeds vlekkeloos. We krijgen steeds verbluffende reacties op het resultaat.'
Silke Duthoit - Squid
'De stand zag er top uit !!!! De plaatsers waren ook zeer vriendelijk en erg in de weer. Kortom, een plezier om mee samen te werken.'
Josephine De Neef - Revogan
Wij zijn zeker tevreden over jullie diensten en vooral over de goede communicatie. Kort op de bal spelen m.b.t. prangende problemen is voor ons heel belangrijk. Bedankt om er voor te zorgen dat onze nieuwe look meteen aansloeg! Wij kijken uit naar onze volgende beurs.
Rita Vandenput - Food Empire
Jullie gezonde 'boerenmentaliteit' is aangeboren. Getting things done is de normaalste zaak van de wereld voor jullie.
Sven Vanmechelen - Matrix Decor