Kollective

Interieur & Standenbouw

Niemand wil de zoveelste stand in de rij zijn. Maar hoe begint u daar nu aan?  Laat het team van Kollective u onder hun ervaren vleugels nemen.

Creativiteit, maatwerk en kwaliteit voor uw beursstand. Daar staat Kollective voor.

Bij ons geen kopieerwerk, maar echt een klassevolle beursstand op maat zonder uw huisstijl of wensen uit het oog te verliezen.

En af en toe een gedurfde keuze maken om tot een resultaat te komen waarmee uw merk er uit springt en voor stopping power zorgt.

Kollective betekent ook een team van cracks die samen hun krachten bundelen om het gedroomde maatwerk om te zetten in de realiteit.

Zonder al te veel blabla, maar vooral veel goesting om dit parcours samen met u te starten!

Geïnteresseerd om samen met Kollective uw droomproject te realiseren?
Enkele tevreden klanten
‘Vroeger hadden we standenbouwers van grote nationale allure die echter nogal dikwijls faalden in bereikbaarheid en timing. Nu zijn we sedert enkele jaren in zee gegaan met Kollective en zijn we zeer tevreden. De naam Kollective dekt de waarheid: ‘voor elkaar, door elkaar en met elkaar’. Met mooie standen en tevreden klanten tot gevolg.
Filip Vermander - Milcobel
'Met Kollective kunnen we telkens rekenen op een stijlvolle beursstand afgewerkt volgens de hedendaagse trends. '
Hélène Sergeant - Sanac
'Vicky kent ons ondertussen door en door en creëert op deze manier steeds standen die perfect aansluiten bij ons merk en onze organisatie. Het creatief proces, alsook de bouw van de stand verloopt steeds vlekkeloos. We krijgen steeds verbluffende reacties op het resultaat.'
Silke Duthoit - Squid
'De stand zag er top uit !!!! De plaatsers waren ook zeer vriendelijk en erg in de weer. Kortom, een plezier om mee samen te werken.'
Josephine De Neef - Revogan
Wij zijn zeker tevreden over jullie diensten en vooral over de goede communicatie. Kort op de bal spelen m.b.t. prangende problemen is voor ons heel belangrijk. Bedankt om er voor te zorgen dat onze nieuwe look meteen aansloeg! Wij kijken uit naar onze volgende beurs.
Rita Vandenput - Food Empire
Jullie gezonde 'boerenmentaliteit' is aangeboren. Getting things done is de normaalste zaak van de wereld voor jullie.
Sven Vanmechelen - Matrix Decor