Kollective

Interieur & Standenbouw

Niemand wil de zoveelste stand in de rij zijn. Maar hoe begint u daar nu aan?  Laat het team van Kollective u onder hun ervaren vleugels nemen.

Creativiteit, maatwerk en kwaliteit voor uw beursstand. Daar staat Kollective voor.

Bij ons geen kopieerwerk, maar echt een klassevolle beursstand op maat zonder uw huisstijl of wensen uit het oog te verliezen.

En af en toe een gedurfde keuze maken om tot een resultaat te komen waarmee uw merk er uit springt en voor stopping power zorgt.

Kollective betekent ook een team van cracks die samen hun krachten bundelen om het gedroomde maatwerk om te zetten in de realiteit.

Zonder al te veel blabla, maar vooral veel goesting om dit parcours samen met u te starten!

 

Join our team!

Gezocht: Schrijnwerker met pit!

Kollective ontwerpt en realiseert beursstanden en interieurs op maat van onze klanten. Om nog meer creatieve projecten te realiseren zijn we op zoek naar een schrijnwerker/meubelmaker met pit!

Bij kollective kom je terecht in een klein en gezellig team! Maar ook in een sterk groeiende onderneming die geen uitdaging uit de weg gaat. Samen met je collega's produceer je onderdelen voor creatieve stands en maak je strakke interieurs. Ben je avontuurlijk aangelegd? Geen probleem! Dan help je ook mee met het bouwen van onze beursstanden in Parijs, München, Kopenhangen... of dichter bij huis. 

 

Wie zoeken we?

Een handige harry (of Henriette) met gezond verstand die ons soms zotte ideeën wil helpen produceren en bouwen.

Iemand die zich kan aanpassen naar veranderende omstandigheden en kan omgaan met stress.

Je denkt mee over oplossingen bij het maken van beursstanden en interieurs. 

Je bent bereid om af en toe overuren te draaien, waardoor je in de zomer extra vrij bent. Wat altijd mooi meegenomen is toch ;)

 

Wat bieden we je?

Niet alleen afwisselende projecten, maar indien je wenst ook de mogelijkheid om interieurs mee te gaan plaatsen en standen op- en af te bouwen.

Een voltijdse job met flexibele werkuren.

Een gedreven werksfeer binnen een jong en plezant team.

Een aantrekkelijk loonpakket, in functie van ervaring.

Ben jij naar wie we op zoek zijn?  Solliciteer dan nu! Vicky@kollective-standenbouw.be of 051/791144

 

 

Geïnteresseerd om samen met Kollective uw droomproject te realiseren?
Enkele tevreden klanten
‘Vroeger hadden we standenbouwers van grote nationale allure die echter nogal dikwijls faalden in bereikbaarheid en timing. Nu zijn we sedert enkele jaren in zee gegaan met Kollective en zijn we zeer tevreden. De naam Kollective dekt de waarheid: ‘voor elkaar, door elkaar en met elkaar’. Met mooie standen en tevreden klanten tot gevolg.
Filip Vermander - Milcobel
'Met Kollective kunnen we telkens rekenen op een stijlvolle beursstand afgewerkt volgens de hedendaagse trends. '
Hélène Sergeant - Sanac
'Vicky kent ons ondertussen door en door en creëert op deze manier steeds standen die perfect aansluiten bij ons merk en onze organisatie. Het creatief proces, alsook de bouw van de stand verloopt steeds vlekkeloos. We krijgen steeds verbluffende reacties op het resultaat.'
Silke Duthoit - Squid
'De stand zag er top uit !!!! De plaatsers waren ook zeer vriendelijk en erg in de weer. Kortom, een plezier om mee samen te werken.'
Josephine De Neef - Revogan
Wij zijn zeker tevreden over jullie diensten en vooral over de goede communicatie. Kort op de bal spelen m.b.t. prangende problemen is voor ons heel belangrijk. Bedankt om er voor te zorgen dat onze nieuwe look meteen aansloeg! Wij kijken uit naar onze volgende beurs.
Rita Vandenput - Food Empire
Jullie gezonde 'boerenmentaliteit' is aangeboren. Getting things done is de normaalste zaak van de wereld voor jullie.
Sven Vanmechelen - Matrix Decor